palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rendészeti pályára irányító tábor cigány származású fiataloknak

ÖM pályázatokAz Önkormányzati Minisztérium Civilkapcsolati és Esélyegyenlőségi Osztálya – az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériummal, valamint az Európai Roma Rendvédelmi Bajtársi Közhasznú Egyesülettel együttműködve – pályára irányító tábort szervez azoknak a cigány származású fiataloknak, akik a rendvédelmi vagy rendészeti (tűzoltóság, katasztrófa-elhárítás, rendőrség, büntetés-végrehajtás) szerveknél szeretnének elhelyezkedni.

Jelentkezési határidő: 2010.július 1.

A tábor időtartama: 2010. július 26 – 30.

Helyszíne: Nagykovácsi, Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola

A résztvevők áttekintést kapnak a rendvédelmi szervek munkájáról, a felvételi követelményekről. A tábor a résztvevők számára térítésmentes. A jelentkezés elfogadásáról értesítést küldünk, mellékelve a részletes programot.

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik a gimnázium vagy szakközépiskola nappali tagozatán 2010. szeptemberében kezdik meg a 11. vagy a 12. tanulmányi évfolyamot, vagy érettségivel rendelkeznek, de még nem töltötték be a 20. életévüket

Beküldendő:

  • az önéletrajz
  • a 11. 12. évfolyam év végi lezárt bizonyítvány hiteles másolata (az idén érettségiző esetén) vagy
  • az érettségi bizonyítvány másolata, ha már érettségizett
  • támogató nyilatkozat a helyi kisebbségi önkormányzattól vagy cigány civil szervezettől, ennek hiányában a település jegyzőjétől.

Cím: ÖM Civilkapcsolati és Esélyegyenlőségi Osztály (1903 Budapest Pf. 314)

További információ kérhető: Rostás Krisztina romaügyi referenstől.
Tel.: 06-1/441-11-57

Forrás: Önkormányzati Minisztérium