palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Telekom Adományvonal pályázat

mt_logoA 2010-re szóló Telekom Adományvonal pályázatok beadási határideje november 11. Pályázni a kapcsolódó dokumentumok között található Adományvonal pályázati adatlap kitöltésével és az ott feltüntetett mellékletek csatolásával lehet.
A beérkezett pályázatokról „A Magyar Telekom hozzáad program kuratóriuma” november végén dönt.

A Telekom Adományvonal egyszerűen és átlátható módon szervezi a rászorulók megsegítését. A 1788-as szám hívásával bárki 100 forintot tud adományozni a meghirdetett támogatási célra, minden esetben társadalmi szintű problémák megoldásán fáradozó közhasznú szervezet munkájához segítséget nyújtva.
A vállalat a szolgáltatást térítésmentesen, a teljes adományozott összeg átutalásával, tehát bevételi törekvés nélkül, a költségek átvállalásával biztosítja, és jelentős segítséget nyújtunk a szervezeteknek a gyűjtési időszak kommunikációs kampányához is (pl. TCR film elkészítés, televíziós és egyéb sajtómegjelenések szervezése). A Telekom Adományvonal arca, szóvivője Katona Klári, egyéniségével, szívével és gondolataival segít abban, hogy az alapítványok minél több pénzt gyűjthessenek munkájukhoz. Katona Klári 2005. március 15-én karitatív munkájának elismeréseképpen miniszteri elismerésben részesült: Pro Caritate díjat kapott.
Csak Magyar Telekom és T-Mobile hálózatból hívható, Dominó előfizetésről kezdeményezett hívás kivételével áfamentes.

Letölthető dokumentum

Adományvonal pályázati adatlap