palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ifjúság–Egészség Alapítvány logópályázat

ifjúság-egészség alapítvány pályázatA kecskeméti Ifjúság -Egészség Alapítvány pályázatot hirdet kecskeméti és Kecskeméten tanuló 7. és 8. osztályos fiataloknak – tervezzétek meg Ti a logónkat és tegyétek egyedivé az alapítványunkat!

Hogy miért érdemes belevágni?

Először is a nyertes logó készítőjét elvisszük nyaralni a parádi táborba, (bevalljuk, ezért is rövid határidő – mert nyakunkban a nyár! ), a helyezettek remek könyvekkel térhetnek haza a Líra könyvesbolt jóvoltából, és egyéb meglepetéssel is készülünk – végül egy kiállítást is rendezünk a beérkezett művekből az ELEVEN klubban.

Hogy miért Ti és miért Mi?

Az alapítvány 1990 óta működik, sportolók támogatására jött létre, majd azóta egyéb ifjúsági rendezvények is kötődnek nevéhez, például az Éjszakai Forgatag is. A Forgatag három éve a Széchenyiváros egyik népszerű ingyenes éjszakai sportbajnokságait és kulturális estéit jelenti. Ingyenes büfével, kürtőskalács-sütéssel, tánccal, zenével, csocsó, pingpong és darts bajnokságokkal várunk mindenkit a hónapok utolsó péntekén az Eleven, a Spartacus és az Alapítvány.

Hiszen célkitűzésünk: „Az alapítvány célja a testmozgás anyagi támogatása, hiszen a mozgás egészségvédő szerepe, az élsport örömeinek és sikerélményeinek ösztönző hatásai az emberi életet teszik boldogabbá, rendezettebbé.”

Viszont nincs egy rendes, jópofa logója szegénynek- ezért gondoltunk Rátok, hogy öltöztessétek fel Ti az alapítványunkat!

Az alkotás legyen találó, kreatív, lendületes, fejezze ki a célkitűzéseinket és találjon utat társaitokhoz. A nyertes logó fog rákerülni a plakátjainkra és a rendezvényeinken is megjelenik majd.

A pályázás menete:

Kecskeméti és Kecskeméten tanuló 7. és 8. osztályos tanulók ötleteit várjuk kézzel vagy egérrel fogható formába öntve.

Beadható papír alapon és digitálisan.

  • Papír alapon (ha ecsettel üt meg az ihlet, vagy mondjuk szénnel) A/4 -es méretben. Postán az Ifjúság- Egészség Alapítvány nevére küldd a 6000 Kecskemét, Széchenyi sétány 11. címre.
  • Digitálisan – jpg, pdf formátumban (ha az egérrel bánsz virtuózan).

Ekkor a felbontás legyen 300 dpi – tehát A4-esben nyomtatva sem legyen pixeles.

Mailben az ifjusagegeszsegalapitvany@gmail.com címre várjuk.

  • Vagy hozd el nekünk személyesen az Eleven nyitvatartási idejében- szerda -csütörtök – péntek 14-20 óráig a Széchenyi sétány 11. szám alá.
  • Egy alkotó legfeljebb egy logóval pályázhat!

Beküldés határideje 2011. június 3. éjfél. A pályázatodban tüntesd fel a neved, életkorod, elérhetőséged és iskolád nevét. Elbírálás: zsűri bírálja el az alkotásokat, melyet díjátadó követ.

Díjátadó és nyeremények: 2011. június 10-én 17 órától kezdődő Éjszakai Forgatagunkon adjuk át a díjakat a Széchenyi sétány 11. alatti Spartacus sportcsarnokban – Arany János suli mögött.

A nyertes logó megalkotóját 2011. július 15. és 22. között elvisszük nyaralni csapatunkkal a Kecskeméti Ifjúsági Otthon parádi táborába, ahol a szállás, utazás, étkezés költségeit álljuk számára. Legfeljebb kispárnát hozzon magával, fürdőruhát és némi költőpénzt. Különdíjasunk egy remek könyvet kap és egyéb meglepetések is várnak a pályázókra!

A Kiállítás: Minden beküldött pályaművet kiállítunk 2011. június 10-én 17 órától a Spartacus Sportcsarnokban. A rendezvény után a kiállítás megtekinthető lesz a nyár folyamán az Eleven Ifjúsági Közösségi Tér klubjában, ami egy épületben van a sportcsarnokkal.

Bővebb információ: http://ifjusagegeszsegalapitvany.hu/ és a Facebookon a Logózd fel az alapítványunkat! fület keresd! Még további infó: Ferencz Klaudia ferencz.klaudia@gmail.com