Érvényes 2014. szeptember 1-től visszavonásig.

A pályázatok megjelenésének feltételei a weboldalon

Honlapunkon a pályázatok vagy bármely sajtóanyag standard megjelenítése ingyenes, abban az esetben ha a pályázatkiíró civil szervezetés elfogadják együttműködési feltételeinket.

A civil szervezetek az együttműködés kialakítása érdekében vegyék fel a lap szerkesztőjével a kapcsolatot!

Abban az esetben, ha az együttműködésre nincs lehetőség vagy a pályázat kiírója nem civil szervezet, akkor a lejjebb olvasható médiaajánlat fizetett hirdetései közül választhat a pályázatkiírója.

Ha a médiaajánlatban található lehetőségekkel nem kíván vagy nem tud élni a pályázat kiírója, akkor egyszeri pályázati publikációs díjat számolunk fel, melynek értéke 40.000 HUF + áfa.

A díj átutalását követően a pályázatot rögtön publikáljuk.

A pályázati kiírásokat world (.doc) vagy .rtf formátumban kérjük, illetve egy képet amit a pályázat mellé kihelyezhetünk.

* a civil szervezetektől abban az esetben tudjuk elfogadni ezt a megoldást, ha a civil szervezet nem non-profit gazdasági társaság és nem kommunikációs tanácsadó cégen keresztül bonyolítja a pályázat terjesztését.

 

Fizetett hirdetési lehetőségek a palyazatok.org honlapon

A honlapon lehetőséget biztosítunk a pályázatok egyedi népszerűsítésére, kiemelt formában való kezelésére hirdetések, logók, bannerek, szponzorált cikkek formájában, melyeket fizetett hirdetésként kezelünk.

A palyazatok.org elektronikus formában megjelenő pályázat figyelő portál, amely az aktuálisan megjelenő pályázatokat kategorizálva gyűjti és rendezi, az alábbiakban felsorolt információkat nyújtja:

A portál, mely 2009. márciusában indult, a pályázat és pályázatok kereső-kifejezésre nagyon előnyös pozíciót foglal el a legfontosabb kereső programokban, mint Google, Bing, Yahoo.

A honlap átlagos látogatottsága munkanapokon 2000-3000 látogatás (melynek 90-95%-a egyedi látogató), míg hétvégeken 1000-2000 látogatás (90-95% egyedi látogató); összesen havonta 55 000-60 000 látogatás.

A portál célcsoportja vegyes, a pályázatok sokszínűsége miatt minden korosztályhoz eljut nemtől függetlenül és szintén sokszínűsége miatt egyaránt eljut mind a civil szféra, magánszféra mindpedig a vállalkozói szféra dolgozóihoz.

Ha Ön hirdetését honlapunkon szeretné elhelyezni, weblapunk egy hatékony csatorna az Ön szolgáltatásának közvetítésére, reklámozására.

Hirdetőinknek rendkívül kedvező árakat és rugalmas megoldásokat kínálunk.

Tekintse meg hirdetési árainkat!

Hirdetési formák

Ár/hó

Szponzorált cikk/cégajánló

70.000 Ft+áfa

Egyszerű pályázati publikáció

40.000 Ft+áfa

Kiemelt pályázati publikáció (sticky+facebook)

60.000 Ft+áfa

Banner oldalsáv (teljes weblap)

60.000 Ft+áfa

Kiemelt banner cikkeknél
szöveg felett/ szövegben

150.000 Ft+áfa

Kiemelt banner
szöveg alatt

100.000 Ft+áfa

Főoldal középső oldalsáv 100.000 Ft+áfa

Bannerméretek

Főoldal kiemelt oldalsáv 300*1500 px
Kiemelt banner publikációban – cikk felett/középen

728*90 px

Kiemelt banner publikációban – cikk alatt

800*600 px

Oldal banner

250*250 px

Bővebb információ:

Kovarszki Andrea
06204001333
info@palyazatok.org