palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Re: function – pályázat építészhallgatók részére

easa pályázatAz EASA Magyarország idén is pályázatot hirdet építészhallgatók részére a 2011. július 23. és augusztus 7. között megrendezett spanyol EASA-n workshopokon való részvételre. A rendezvényen Európa különböző országaiból mintegy 400 építészhallgató dolgozik együtt két héten át. Több mint 20 alkotóműhely közül választhatnak a résztvevők, amelyek között mind gyakorlati (építő), mind elméleti workshopok is megtalálhatóak. A részvételhez a jó angol nyelvtudás elengedhetetlen.

Pályázat: Re: function

Végy bármit, vonj ki belőle vagy adj hozzá! Változtasd meg a funkcióját, használatát, hogy létrehozz a meglévőből egy újat. A pályázók feladata a téma frappáns megragadása tetszőleges technikával.

Beadási határidő: A pályamunkát legkésőbb 2011.03.18. (péntek) éjfélig kell elküldeni az easa.hu@gmail.com címre. Majd ezt 2011. 03. 19-én (szombat) délután 16 órakor személyes prezentálás követi az Építész Szakkollégium műtermében /1117, Budapest, Bercsényi utca 28-30. IV. emelet/ egy építészekből álló zsűri előtt.

A prezentációnak műfaji vagy formai megkötése nincsen. A pályamű lehet rajz, fotó, előadás, videó, installáció vagy az előzőek tetszőleges kombinációja is. Az elbírálásnál a végigvitt gondolat és annak lényegre törő bemutatása a fontos.

Eredményhirdetés: A pályaművek bemutatását követően négyfős zsűri választja ki a nyertes pályázókat. Az eredményről minden pályázót e-mailben értesítünk.

A zsűri tagjai: Kovács Gergő, Rabb Donát, Steiner Balázs, Szemerey Samu

Részvételi díj: 180 Euro, amely tartalmazza a szállást, az étkezést és a workshopon való részvételt. Az utazás költségeit a részvételi díj nem tartalmazza, azokat a résztvevőnek kell fizetnie.

Információ: easa.hu@gmail.com

EASA SPAIN hivatalos honlapja: www.easa011.es

Az alábbi linken keresztül már böngészhettek a választható workshopok között: http://www.easa011.es/easa011-workshops/

Forrás: http://www.eszak.org.hu/