palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

youngart Porsche Képzőművészeti Ösztöndíj

A youngart Porsche Képzőművészeti Ösztöndíj a Porsche Centrum Budapest támogatásával indul el, amelynek keretében 10 alkotónak lehetősége nyílik a youngart első kiállításán bemutatkozni, valamint egy kiemelt díjazott fél éves anyagi támogatást nyerhet el alkotói munkájához.

Kik pályázhatnak?
A pályázatra olyan képzőművészek (festők, grafikusok, fotósok és szobrászok) jelentkezését várjuk, akik regisztráltak, és legalább három művet feltöltöttek a youngart.hu online galériába. A regisztrációnak időbeli megkötése nincs, vagyis, ha valaki szeretne pályázni, de még nem regisztrált az oldalra, ezt bármikor megteheti, amíg a jelentkezési határidő tart.

Mi a pályázat díja?

  • 10 művész számára megjelenési lehetőség a youngart első, bemutatkozó kiállításán
  • 1 művész számára 2021. június 1-től 2021. december 31-ig, 6 hónapon át havi 100 ezer forint ösztöndíj

Mi kell a pályázat benyújtásához?
Azoknak a művészeknek, akik már regisztráltak, és legalább 3 alkotásukat feltöltötték a youngart.hu-ra, nincs más dolguk, mint jelezni egy emailben a pályázaton való részvételi szándékukat, valamint csatolni egy rövid munkatervet, amelyben kifejtik, hogy nyertes pályázat esetén, milyen alkotói elképzeléseket (hány darab és milyen jellegű alkotást) terveznek megvalósítani az ösztöndíj folyósításának ideje alatt.

Hogyan lehet jelentkezni a pályázatra?
A pályázatra emailben, a hello@youngart.hu email címen lehet jelentkezni 2021. április 20-ig, a tárgyban a „youngart Porsche Képzőművészeti Ösztöndíj” cím megjelölésével.

youngart Porsche Képzőművészeti Ösztöndíj