palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Te hogyan látsz örményül? képzőművészeti pályázat

Vajon leülhet Kim Kardashian Kaszparovval sakkozni? Hogy mutat egy örmény templom a Holdon, vagy a Marson? Esetleg egy Aznavour-Agassi teniszparti? A POP ARM-ban csak a képzelet szab határt! Az Örmény Kulturális Központ pályázatot indít az első Nemzetközi Diaszpóra Fesztivál keretén belül Budapesten megrendezésre kerülő, POP ARM című kiállítása alkalmából.


A pályázatra, olyan pop art és kortárs képzőművészeti munkákkal lehet jelentkezni,melyek témái valamilyen formában, de nem megszokott módon kapcsolódnak az egyetemes örmény kultúrához, ismert személyiségekhez, hírességekhez, költőkhöz, zenészekhez stb. Az alkotás a képzőművészet bármely ágában elkészíthető: kollázs, festmény, installáció, kisplasztika stb.

A munka eszközeit illetően megkötés nincs.
Életkori megkötés nincs.
A beérkezett alkotások közül a zsűri a legjobbat választja ki és díjazza.

Díjazás: az első helyezett 100.000 Ft értékű pénzjutalomban és oklevélben.

A fődíj mellett egy alkotás közönség díjban részesül, amelyre a rendezvény eseményoldalán, illetve a kiállítás megnyitójának napján a helyszínen lehet szavazni. A Közönségdíj értéke 60000.- Ft.

Meghosszabbított pályázati határidő: 2017. augusztus 26-a 24 óra
Az eredmény hirdetés és a kiállítás megnyitójának napja: 2017.09.17.

Pályázatok beadásának helye és módja:
Az alkotásokat személyesen, telefonon előre egyeztetett időpontban lehet leadni a kulturális központban vagy postain úton juttathatják el az alábbi címen:
Örmény Kulturális Központ
Budapest, 1052 . kerület Semmelweis u 17.
Illetve minden pályázótól kérjük a jelentkezési lap elektronikus kitöltését:

Az elektronikus jelentkezés kitöltése kötelező:
https://docs.google.com/…/ 1FAIpQLSfUQGss2O4IpZywd…/ viewform…

Azon munkák, melynek alkotója és annak elérhetősége nem egyértelmű, nem kerülhetnek zsűrizésre.
A pályamű kizárólag a szerző saját alkotása, szellemi terméke lehet. A Pályázó tudomásul veszi, hogy pályázata benyújtásával a pályamű felhasználási jogát automatikusan átadja a Kiírónak, azt a Kiíró a Pályázó külön, további engedélye nélkül nyilvánosságra hozhatja, a nyilvánosság számára bármilyen módon hozzáférhetővé teheti.

Az elsődleges helyszínéül szolgáló aulát bárki megtekintheti a kulturális központ nyitva tartási idejében (H: 10-13:30, K, SZ,P: 10-16, CS: 12-18, Szombat:10-13:30).

Bővebb információ, technikai egyeztetés:
Oganova Eranyak
Projekt koordinátor
Tel:06203784796
eranyak.oganova@gmail.com