palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Egy épület belső arca–Életkép az udvarokon, folyosókon Erzsébetvárosban fotópályázat

epszk palyazatAz „EPSZK” Erzsébetvárosi Pedagógiai – Szakmai Szolgáltató Intézmény fotópályázatot hirdet a Művelődési, Oktatási és Sport Bizottság támogatásával az alábbi témakörben: „Egy épület belső arca – Életkép az udvarokon, folyosókon” (Erzsébetvárosban).

A pályázati kiírás feltételei:

  • A pályázat nyílt, így azon bárki részt vehet.

Témák:

  1. Életkép az udvaron, folyosón, lépcsőházban;
  2. Az épületbelső vasrácsozata; kilincsei, lépcsői- és ívei, belső árkádok szép architektúrája, ablakok, kapualjak stb.)

Ugyanarról az épület-belsőről/vagy annak belső terein fotózott életképeiről készüljön a pályázatra benyújtott 2 – max. 6 db fotó!

Valamennyi felvételt CD-n is be kell adni! Előhívni azonban nem kell mind a hat felvételt, csupán kettőt-hármat, a pályázó által legjobbnak ítélt fotókat. (A pályázók költségeit szeretnénk ezúton is csökkenteni.) A fotók fekete-fehér és/vagy színes kidolgozású papírképek lehetnek. A beadott képek mérete A4-es nagyságtól max. 30-40 cm-ig terjedhet!
A zsűri azokat a képeket részesíti előnyben, amelyek valódi életből veszik témájukat. A bírálók fotográfiai eszközökkel létrehozott munkákat várnak, s nem a számítógépes grafikai eljárásokat díjazzák.

A beadott pályamunkákat jeligével kell ellátni – a jeligét (amely valamennyi fotója esetében ugyanaz), és a fotók készítésének pontos helyszínét (utca, házszám, emelet, belső részlet stb.) kérjük megnevezni a beadott fotók hátulján (még akkor is, ha a ház elrejtett részleteit fotózta)! Továbbá lezárt, – a fotón is feltüntetett – jeligés, kis borítékban mellékelje a pályázó nevét, lakcímét, telefonszámát! Csak e feltételek teljesítésével fogadjuk el a beadott pályázatokat.

  • A pályamunkák beadási határideje 2009. október 31. Helyszín: Budapest, VII. Kertész u. 20. („EPSZK” Erzsébetvárosi Pedagógiai – Szakmai Szolgáltató Intézmény)
  • A beérkezett anyagból a Magyar Fotóművészek Szövetsége által delegált zsűri választja ki a díjazott, illetve a kiállításon bemutatandó alkotásokat.
  • A pályamunkákat nem adjuk vissza, későbbi megjelentetésének jogát fenntartjuk.

A pályázati kiírást továbbra is az Erzsébetváros c. újságban, az „EPSZK” Erzsébetvárosi Pedagógiai – Szakmai Szolgáltató Intézmény honlapján: www.epszk.hu találhatják meg.
A pályázaton résztvevők legjobb munkáit eredményhirdetéssel egybekötött fotókiállításon ismerheti meg a nagyközönség.

A kiállítás megnyitója: 2009. november 17. 17.00 óra.
A kiállítás időtartama: 2009. november 17-30.ig.
A kiállítás helye: Erzsébetvárosi Közösségi Ház (Budapest, VII. Wesselényi u. 17.)

Pályadíjak:

  • I.    díj: (bruttó) 90.000 Ft
  • II.    díj: (buttó)  70.000 Ft
  • III.    díj: (bruttó) 50.000 Ft

Forrás: EPSZK