palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Javíts egy jegyet!–Pályázati felhívás

kamaszfesztival palyazat2010. május 27 – 30-a között Gárdonyban kerül megrendezésre a IV. Országos Osztálykirándulás – KAMASZFESZTIVÁL. Az Országos Osztálykirándulás a tanév végi iskolai tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramja, amely az általános iskolás felső tagozatos, valamint a középiskolás diákok országos méretű fesztiválja. A Kamaszfesztivál azon túl, hogy a tanulmányi kirándulásokra vonatkozó pedagógiai előírásoknak megfelelően biztosítja Magyarország természeti kincseinek, kulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára egyéb közösségi élményeket is biztosít. A Kamaszfesztiválon a túraprogramok és kirándulások mellett sport-, ismeretterjesztő, kulturális, kézműves, szórakoztató, színpadi és országos hírnevű szervezetek által biztosított interaktív vendégprogramok, esténként pedig sztárzenekarok koncertjei várják majd a résztvevőket.

A pályázat tartalma: A IV. Kamaszfesztiválra „Magyarország Legszorgalmasabb Osztálya” négynapos belépőjegyet kap ajándékba a Kamaszfesztivál Szervezőirodától. (A belépőjegy a programokon, koncerteken való részvételi jogot tartalmazza, a szállás és étkezési díjat nem.)

Pályázat célja:
A diákok tanulmányi eredményének javítása, valamint jutalmazása.

Pályázók köre: A pályázaton azon általános iskola felső tagozatos, vagy középiskolás osztályok indulhatnak, amelyek tanév végi tanulmányi kirándulásukat a pályázat eredményétől függetlenül a IV. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztiválra szervezik.

Pályázat menete: A pályázó a felhívás alatt elhelyezett regisztrációs űrlapot kitölti. A regisztráció megérkezését követően a Kamaszfesztivál Szervezőiroda visszajelzést küld a pályázónak. A pályázó bruttó 3750 Ft regisztrációs díjat utal át a Kamaszfesztivál Szervezőiroda Nonprofit Közhasznú Kft. számlaszámára, amely regisztrációs díj a Kamaszfesztivál részvételi díjába beszámításra kerül. (Figyelem! A regisztrációs díjat kizárólag a visszajelzésünket követően utalja!)

Pályázni lehet:
A 2008-2009-es tanév végi, valamint a 2009-2010-es tanév félévének tanulmányi osztályátlagának megadásával.

Pályázat beadási határideje: 2010. január 30.

Pályázati feltételek:
A pályázó osztály vállalja, hogy a 2008-2009-as tanév végi, valamint a 2009-2010-es tanév félévi osztályátlagát az iskola igazgatója által hitelesített formában 2009. január 30-ig eljuttatja címünkre.

Eredményhirdetés:

2010. május 27 – 30-a között Gárdonyban kerül megrendezésre a IV. Országos Osztálykirándulás – KAMASZFESZTIVÁL.
Az Országos Osztálykirándulás a tanév végi iskolai tanulmányi kirándulások gyűjtőprogramja, amely az általános iskolás felső tagozatos, valamint a középiskolás diákok országos méretű fesztiválja.
A Kamaszfesztivál azon túl, hogy a tanulmányi kirándulásokra vonatkozó pedagógiai előírásoknak megfelelően biztosítja Magyarország természeti kincseinek, kulturális örökségeinek megismerését, a diákok és a pedagógusok számára egyéb közösségi élményeket is biztosít.
A Kamaszfesztiválon a túraprogramok és kirándulások mellett sport-, ismeretterjesztő, kulturális, kézműves, szórakoztató, színpadi és országos hírnevű szervezetek által biztosított interaktív vendégprogramok, esténként pedig sztárzenekarok koncertjei várják majd a résztvevőket.

A „Javíts egy jegyet!” pályázatok eredményhirdetésére 2010. február 12-én rendezendő díjátadó eseményen kerül sor. Azonos eredményt elért osztályok esetén sorsolunk!

pályázati űrlap

Forrás: http://shp.hu/hpc/web.php?a=dtpress&o=zcOHMgMp2V