palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Hentesüzletek támogatása pályázat

1-3 millió Ft támogatásra pályázhatnak, mikrovállalkozásként működő hentesüzletek. Azok az üzletek, amelyek az üzletben forgalmazott húsból, húskészítményből helyben történő fogyasztásra vendéglátó-ipari terméket készítenek 3,5 millió Ft támogatáshoz is juthatnak.

A mikrovállalkozásként működő hentesüzletek támogatásának keretösszege 4,5 milliárd forint, az egy kedvezményezett részére kifizethető támogatás összege 3 millió forint. Amennyiben pedig az üzletben forgalmazott húsból, húskészítményből helyben történő fogyasztásra vendéglátó-ipari termék készül, akkor maximálisan 3,5 millió forint is igénybe vehető a felhívás keretében. A pályázati eljárás lebonyolítását a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. végzi majd.

A pályázat fő kritériumai:

  • A pályázó egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság
  • A támogatással olyan mikrovállalkozások élhetnek, amelyeknek fő tevékenységi köre a hús, húsáru kiskereskedelmét fedi le.
  • A hentesüzlet rendelkezik lezárt üzleti évvel, továbbá vállalja, hogy legalább 2023. december 31-ig folytatja a tevékenységét.
  • A pályázó a kérelem benyújtásakor nem állhat felszámolási, végelszámolási vagy kényszertörlési eljárás alatt, illetve nem rendelkezhet köztartozással.
  • Egy vállalkozás egy pályázat benyújtására jogosult, függetlenül az általa üzemeltetett húsboltok számától.

Készüljön fel már most a pályázatra!
Pályázzon velünk!

Töltse ki az adatlapot!