palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tintatarto.hu Kft. szlogenpályázat

kreanodPályázat a Tintatarto.hu Kft. vízióját és küldetését tükröző rövid, frappáns szlogen megalkotására, melyet a logotípia szerves részeként a logóval és a márkanévvel együtt kívánnak szerepeltetni.

A pályázat díjazása: 100 000 HUF
Megbízó: Tintatarto.hu Kft.

A Tintatarto.hu Kft. márkafüggetlen nagykereskedésként valamennyi európai forgalmazásra gyártott nyomtatóhoz, faxhoz és fénymásolóhoz kínál kellékanyagot, a forgalmazott márkák között legnagyobb arányban Canon, HP és Samsung termékek szerepelnek, de kínálunk Brother, Epson, Konica Minolta, Kyocera, Lexmak, Oki, Panasonic, Philips, Sharp és Xerox termékeket is.

Az általunk forgalmazott kellékanyagok nagy részét jelentős raktárkészletről kínáljuk eladásra, ezzel is kiemelkedünk a hasonló profilú vállalkozások közül, melyek főképp rendelésre szállítják termékeiket. Vállalkozásunk velük szemben nagy hangsúlyt fektet a vásárlói igények azonnali, illetve nagyon rövid határidejű kielégítésére.
Kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk, mert ezzel tudjuk a legjobb minőséget biztosítani vásárlóinknak.
Kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki.
Nagy hangsúlyt fektetünk az etikus ügyfélkezelésre és a fizetési fegyelemre. Pontosan, precízen, korrektül intézzük üzleti ügyeinket.

A Tintatarto.hu Kft. víziója

Márkanevet építünk a Tintatarto.hu-ból a vállalati értékek hangsúlyozásával. Elérjük, hogy minden magyarországi irodatechnikai és/vagy számítástechnikai kis-és nagykereskedés ismerje vállalkozásunkat. Célul tűztük ki, hogy valamennyi, a célpiacunkon tevékenykedő potenciális viszonteladó partnerünk tudomására jusson: A Tintatarto.hu Kft. a magyarországi irodatechnikai piac legmegbízhatóbb, legstabilabb képviselőjévé kíván válni. Bár mindvégig aktívan kutatjuk a piacszerzés új lehetőségeit, elérjük, hogy a piacra belépő új szereplők proaktív módon kívánjanak partnereinkké válni. Kizárólag eredeti irodatechnikai kellékanyagokat forgalmazó vállalkozásunk tehát piaci részesedését kívánja növelni. Továbbra is jelentős raktárkészletet tartunk fenn, ugyanakkor a beszerzési idő csökkentését kiemelten fontos feladatnak tartjuk.

Misszió

Mi a Tintatarto.hu Kft-nél azon dolgozunk, hogy egyre bővülő viszonteladói körünknek raktárról, vagy rövid szállítási határidővel, kedvező áron kínálhassunk eredeti irodatechnikai kellékanyagokat. Bízunk benne, hogy vállalati értékeink, melyek a kiszámítható üzletmenet letéteményesei, ugyanakkor jelenleg kiemelnek minket a magyarországi vállalkozások közül, partnereinken keresztül szélesebb körben is elterjednek, ezáltal a magyar gazdasági környezet is kiszámíthatóbb, etikusabb lesz.

Feladat:
A Tintatarto.hu Kft. vízióját és küldetését tükröző rövid, frappáns szlogen megalkotása, melyet a logotípia szerves részeként a logóval és a márkanévvel együtt kívánunk szerepeltetni.

Tekintettel arra, hogy a szlogent a logotípia szerves részeként értelmezzük, terjedelmét egy mondatban kívánjuk korlátozni, de minél tömörebb megfogalmazást várunk, így elképzelésünk szerint szlogenünk maximum 50-60 karakter hosszú lesz.
A feladatnak NEM képezi részét a logó megalkotása.

További információ a feladatról: http://kreanod.hu/palyazatok/tintatarto-szlogen-irodatechnikai-nagykereskedes-reszere