palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az ÉN mesém rajzpályázat

A www.art-bungalow.com honlap rajzpályázatot hirdet gyermekeknek. A pályázat címe: „Az Én mesém”, melyre olyan képeket várunk, ami egy általad kitalált meseszereplőt, eseményt, helyet ábrázol. A lényeg, hogy képed egyedi legyen, ne másolat. (pl.: ne másolj rajzfilmszereplőket!)

 

A www.art-bungalow.com honlap rajzpályázatot hirdet gyermekeknek három kategóriában:

  1. kategória: 4-6 éves
  2. kategória: 7-12 éves
  3. kategória: 13-16 éves korosztály.

A pályázat címe: „Az Én mesém”, melyre olyan képeket várunk, ami egy általad kitalált meseszereplőt, eseményt, helyet ábrázol. A lényeg, hogy képed egyedi legyen, ne másolat. (pl.: ne másolj rajzfilmszereplőket!)

Feltételek

Az alkotásokat digitalizált formában kell a www.art-bungalow.com oldalra feltölteni regisztráció után, ezért papíralapú méretbeli megkötés a képekkel kapcsolatosan nincs. A lényeg, hogy a digitalizált képek (szkennelt, vagy fotózott) max. 10 MB méretűek lehetnek, a minimális megkötés a képekkel kapcsolatosan pedig az, hogy élvezhető minőségű legyen a feltöltött anyag (megfelelő képélesség, élethű színvilág, jó megvilágítás…stb.) A képek előzetes elbíráláson esnek keresztül, ezért azok az adminisztrátor engedélye után jelennek meg csak a honlapon.

A pályázat benyújtása
A rajzokat, festményeket a www.art-bungalow.com oldalra kell feltölteni a megfelelő kategóriát kiválasztva. (Pl.: Rajzok, egyéb technikák – Gyermekrajz – 4-6 éves) A képnek legyen címe, mint a meséknek.

A pályázatban szerepelnie kell
A pályázatra érkezett képek leírásához kérjük, legyen jelezve a pályázat címe: „Az Én mesém” rajzpályázat.

Értékelés
Egy gyermek több alkotással is indulhat. Az oldalon lévő szavazó csillagok csak tájékoztató jellegűek a nagy közönség számára. Nem befolyásolják a verseny végeredményét. A beérkezett rajzok elbírálását szakemberekből összeállított zsűritagok (rajztanárok, művészeti oktatók) végzik.

Díjazás
Kategóriánként az első három helyezett érdekes és egyedi ajándékban részesül, melyet postán küldünk meg, miután a regisztrációkor megadott e-mail címen a kapcsolatot a nyertesekkel felvettük.

Beküldési határidő: 2013. június 1.

Eredményhirdetés: A nyertesek neve és képeik a honlap kezdő oldalára kerülnek fel július hónapban.

További információ

www.art-bungalow.com

admin@art-bungalow.com