palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

„A mi kis városunk” fotópályázat

A Zsolnay Gyári Capriccio elnevezésű fesztiválhoz kapcsolódó fotópályázat, nem csak pécsieknek!

Az idei Zsolnay Fesztiválra izgalmas, élő fotókiállítás létrehozását tervezik a szervezők. Olyan kiállításét, amit az utca embere, öreg és fiatal, profi és amatőr kamerával vagy csak mobillal készített fotóiból állítanának össze. A képek témája bármi lehet, ami vidám, kedves, érdekes, vicces vagy egyszerűen szép, és rólunk, erről a városról szól.

A fotókat a capriccio@zsn.hu vagy a fotozz@zsn.hu e-mail címre várjuk, 2013. május 3., péntekig.
A beküldött képekből Tátrai Annamária, a Parti Galéria vezetője (több hasonló nagy sikerű kiállítás szervezője pl.: „Ilyenek voltunk” – pécsi emberek kiállítása, vagy az EKF évében a VÁROSFOGLALÁS) és Marsalkó Péter fotóművész segítségével kiállítást rendezünk a második Zsolnay Fesztiválon 2013. május 16-20. között.
A legjobb képeket szívesen használnák a kiállításon kívül is a Zsolnay Negyed, a Kodály Központ és a legszebb, legérdekesebb, leghangulatosabb városi helyszíneink turisztikai bemutatásához. Az interneten külön megjelenést biztosítanak minden beérkező munkának.
A kiállításra beválogatott képek tulajdonosai számára a Zsolnay Fesztivál teljes idejére szóló ingyenes fesztiválbérletet ajánlanak fel!
A papír alapú fotókat a Parti Galériában (7621 Pécs, Mária u. 1. – a Széchenyi tér északkeleti sarka) és a Zsolnay Kulturális Negyed – Látogatóközpontjában veszik át.
A fényképet beküldők hozzájárulnak ahhoz, hogy a rendezők publikációikban a reprodukciókat térítésmentesen használják. A kiállított képek a pályázók tulajdonában maradnak.