palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat civil szervezetek ingyenes internetes megjelenésére való támogatására

Pályázat civil szervezetek ingyenes internetes megjelenésére való támogatására. A pályázat célja, a civil társadalom erősítése azáltal, hogy a frissen bejegyzett, vagy alacsony költségvetésű szervezetek is megfelelő láthatóságot kaphassanak az interneten.

Pályázat kódja: NÉRÓ 13-H

Pályázatot nyújthatnak be: az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény szerinti közhasznú jogállású civil szervezetek (egyesületek és alapítványok, kivéve civil társaságok, pártok, pártokhoz kötődőifjúsági szervezetek, szakszervezetek, közalapítványok),

Támogatás feltételei:

A pályázat benyújtására jogosultak: azon civil szervezetek, egyesületek, szövetségek, melynek éves bevétele nem haladja meg az 5 millió forintot. (kivételt képeznek a közhasznú szervezetek)

A pályázat benyújtására nem jogosultak: amelyek végelszámolás, kényszer végelszámolás, egyszerűsített törlés vagy csődeljárás alatt állnak, illetve amelyek ellen felszámolási eljárás van folyamatban.

A támogatás formája:

A kiíró vállalja:

 • a honlap elkészítését ingyenesen a 2 db minta alapján. A mintákat a következő címen érhetik el: www.minta1.neromedia.hu , www.minta2.neromedia.hu
 • maximum 5 darab szabadon választott aloldal a honlapon.
 • a honlap ingyenes hosztolását saját tárhelyén 1 évig, maximum 100 Mb-ig.
 • a honlap ingyenes havi egy szöveges frissítését maximum 1 A4-es terjedelemben, egy évig.
 • ingyenes domain név biztositását, ha az .neromedia.hu végződésű. (például ingyenes ha a domain név így néz ki: www.egyebedegyesely.neromedia.hu. )

A pályázónak vállalnia kell a támogatás megítélése után maximum 14 nappal:

 • a honlap elkészítéséhez az aloldalak szöveges tartalmait word formátumban. (például. rólunk, kapcsolat, dokumentumok, stb.)
 • a képes tartalmat a honalap fejlécéhez.
 • a pályázónak vállalnia kell, hogy a kiíró leveleire legkésőbb 7 munkanapon belül érdemben válaszol.

Ha a pályázó nem teljesíti a ráeső részt, úgy a kiíró küld egy felszólítást a hiánypótlásra, és ha ez sem teljesül 7 napon belül, úgy a pályázatból kizárja és a sorban utána következő pályázatot nyertesnek ítéli.
A Néró Méda Kft. 30 ingyenes honlap elkészítését vállalja az általa közzétett minták alapján.

A pályázat benyújtásának módja:
A www.neromedia.hu/palyazat oldalról letölthető pályázati adatlap hiánytalan kitöltése után az adatlapot elektronikusan a palyazat@neromedia.hu címre, vagy levélben a 6723 Szeged, Lechner tér 12. alá kérjük elküldeni legkésőbb 2013 december 20-ig.

Pályázati díj:
A pályázat benyújtásának feltétele a pályázati díj határidőben történő átutalása. Ennek összege 1.500,- Ft, azaz egyezer-ötszáz forint. A költségtérítést legkésőbb a pályázati beadási határidő végéig kell befizetni, be nem fizetése, vagy késedelmes teljesítése a pályázat formai
érvénytelenségét vonja maga után.
A pályázati díjat a KH: 1040-1268-5052-6680-6571-1008 számra kérjük átutalni.

Benyújtandó dokumentumok: ( kérem a dokumentumokat a környezet megóvása érdekében elektronikusan küldjék a palyazat@neromedia.hu címre az adatlappal együtt.)

 • • A pályázati díj átutalásának bizonylata
 • • 2012-es évről szóló számviteli beszámoló, ha még nincs, akkor alapító okirat

Kérem ügyeljenek, hogy formai hiánypótlásra csak egyszer van mód!

A pályázat tartalmi elbírálása:
A pályázat elbírálását a Néró Média Kft. munkatársai végzik. Minden pályázatot tételesen megvizsgálunk. A pályázatok pontozással lesznek rangsorolva. Abban az esetben ha azonos pontszámúak a pályázatok, akkor az időrendi sorrend dönt. (az előbb benyújtott pályázat a rangsorban előrébb kerül)

Pontozás:

 1. a szervezet rendelkezik-e már honlappal, és ha igen, akkor érdemes-e lecserélni 1-9 pont.
 2. a szervezet társadalmi hatása 1-9 pont
 3. a szervezet munkái, későbbi tervei 1-12 pont

Az elbírálás határideje:
A pályázat lezárásától számított 15 napon belül az érvényes pályázatok adatai felkerülnek a Néró Média Kft. honlapjára. www.neromedia.hu
A pályázók döntést követő kiértesítése:
A pályázókat a lezárástól számított 15 napon e-mailben értesíti a Néró Média Kft.

A honlap átadása:
Ha a szükséges képi és írásos anyagokat a pályázó a kiíró rendelkezésére bocsájtja, akkor a döntést követő 30 napon belül a kiíró a honlapot átadja.

Támogatási szerződés aláírása:
A támogatási szerződést először a kedvezményezettnek kell aláírnia, mégpedig mindegyik példányát kék tollal az arra jogosult személy(ek)nek, az az aláírásképez igazoló dokumentumon szereplő aláírásképpel megegyezően. Amennyiben a szervezet cégszerű aláírása pecséttel együtt érvényes, úgy az aláírás mellett le is kell pecsételni.

Nyilvánosság:
A pályázó köteles a kiíró által átadott honlapon egy bejegyzésben megemlíteni, hogy a honlap a Néró Média Kft. támogatásával készült. Továbbá a bejegyzésben szerepeltetnie kell a Néró Média Kft. logoját, amit a kiíró átad a pályázónak az elkészült honlappal együtt.

Kapcsolat:
A pályázattal kapcsolatos bármilyen kérdésüket, észrevételüket, kérjük a palyazat@neromedia.hu címre küldjék, vagy hívják a 0670/948-18-99 telefonszámot.

Néró Média Kft.
6723 Szeged, Lechner tér 12.
http://www.neromedia.hu/palyazat

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

palyazatok.org will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.