palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A jövő otthonát te színezheted! rajzpályázat

Rajzold meg a jövőt, ahogy te szeretnéd látni, és nyerd meg a színes ajándékokat! Az otthon a tiéd, ezért vigyáznod kell rá! Te hogyan képzeled a jövo otthonát?  Te hogyan vigyáznál a Földre, hogy sokáig mosolyogjon a Nap?  Rajzold meg a jövő otthonát, ahogy Te szeretnéd látni és nyerd meg a színes ajándékokat!


Küldd be rajzod 2011.október 31-ig a 1370 Bp., Pf 340 címre (ehhez a regisztrációs lapot le kell töltened ide kattintva), vagy töltsd fel digitálisan itt és legyél benne a 12 legjobb pályázó között, akik között online szavazással dől el, kié a legjobb rajz!

Nyeremények:

  • Főnyeremény: Nintendo wii
  • I. helyezett különdíja: egy intaraktív tábla, melyet az LSK Hungária a nyertes iskolájának ajánl fel
  • II.helyezett: Schwinn Csepel bicikli
  • III. helyezett: Sport csomag 30 000 Ft értékben

Pályázati és részvételi feltételek

A fotópályázaton 7-14 éves magyar állampolgárok vehetnek részt, akik 2011. szeptember 1. napjáig hetedik életévüket betöltötték és ugyanezen időpontig 15. életévüket még nem töltötték be. A kiskorú pályázó nevében törvényes képviselője jár el.

Érvényesen nem nyújthatnak be pályázatot:

  • az UNIQA Biztosító Zrt., az UNIQA Claims Services International Kft., az UNIQA Raiffeisen Software Service Kft. és az UNIQA Software Service Kft. munkavállalóinak és hozzátartozóinak (örökbefogadott) gyermekei,
  • az UNIQA Biztosító Zrt.-vel ügynöki jogviszonyban álló személyeknek és ezek hozzátartozóinak (örökbefogadott) gyermekei.

A pályázat kezdete: 2011. szeptember 15.
Benyújtási határidő: 2011. október 31.

A pályázati felhívásra csak saját, kézzel készített pályaművek küldhetők be a pályázat címéhez kapcsolódó témakörben. A pályaművek a megküldést követően nem módosíthatók.
Egy Pályázó legfeljebb három darab pályaművel pályázhat.

A pályaművek készítéséhez bármilyen anyag, továbbá bármilyen rajz-, festő-, színező-, kollázs- és ragasztótechnika felhasználható. Részben vagy egészben digitális technikával készített pályaművek nem vehetnek részt a pályázaton.

A pályaművek mérete:

  • postai úton történő megküldés esetén A4 vagy A3-as méretekben
  • elektronikus úton történő feltöltés esetén: minimum 300 dpi felbontás

Ettől eltérő méretű pályaművek a pályázaton nem vehetnek részt.

A pályaműveket 2011. október 31. napjáig kell megküldeni postai vagy elektronikus úton. A rajz beküldése a pályázati feltételek egyidejű elfogadását is jelenti.

Postai úton: A pályaműveket kinyomtatott és megfelelően kitöltött regisztrációs lappal együtt postai úton az alábbi címre kell megküldeni:
1370 Bp., Pf.340.
A borítékra írják rá: „ A jövő otthonát Te színezheted!”

A pályaművek hátoldalára kérjük, írják rá a pályázó nevét és születési dátumát. Kérjük továbbá, hogy a pályaműveket ne hajtsák össze!

A regisztrációs lapot ITT tölthetik le nyomtatható formában.

Elektronikus úton: Megfelelő regisztrációt követően a pályaművek elektronikus úton is feltölthetők a www.uniqarajzpalyazat.hu címre. Kérjük, hogy a feltöltött pályamű fájlneve tartalmazza a Pályázó nevét.

Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele van a rajzpályázattal kapcsolatban, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeink egyikén:

UNIQA Biztosító Zrt.
Marketing és kommunikáció
1134 Budapest, Róbert K. krt. 70-74.
E-mail: valter.baditz@uniqa.hu
Tel.: (+36)(1) 2386-135
Fax: (+36)(1) 2386-119

Web: http://www.uniqarajzpalyazat.hu/