Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi Terv Plusz keretében megnyitott „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című (GINOP Plusz-1.2.1-21 kódszámú) felhívás beadási szakaszai az Irányító Hatóság döntése értelmében összevonásra kerülnek, és így a teljes 200 milliárd forintos keret egyszerre elérhetővé válik a befogadott pályázatok támogatására.

Az Irányító Hatóság döntése alapján a benyújtásra előkészített, 2021.07.12-én 8:00 órakor lezárt státuszú támogatási kérelmek, az akkori időpontban érvényes szakmai tartalommal automatikusan befogadásra kerülnek. A támogatási kérelmek beérkezéséről az EPTK felületen a pályázat azonosítószámával kiegészített rendszerüzenetben fognak értesülni a pályázók.

Az Irányító Hatóság a támogatási kérelmekről a 256/2021. (V. 18.) Korm. rendelet 104. § (2) b) pontja alapján, az értékelés során elért pontszám sorrendjében hoz támogatási döntést.